Feestarchitect | Partyservice | Traiteur | Catering
Wij organiseren al uw feesten van A tot Z
Salons Georges - Hogeschoolplein 15 - 3000 Leuven - Tel: 016 23 75 75

Geschiedenis

Achter een statige gevel aan het Hogeschoolplein, de Leuvense “Place du Tertre”, mooi geïntegreerd in het universitaire patrimonium gaan, onder de naam “SALONS GEORGES” zes uitstekend ingerichte salons en zalen schuil. Samen vormen ze een polyvalent geheel, waarin men probleemloos 10 tot 1000 gasten kan ontvangen. Hoewel de geschiedenis van het oorspronkelijke restaurant “Georges” teruggaat tot in 1958 waren het de huidige uitbaters, dhr & mevr. Romain Sterckx-Swinnen die, einde 1995, het complex in zijn huidige vorm overnamen en het integreerden in hun bestaande holdingmaatschappij.

Met hun kennis van zaken renoveerden ze, stap voor stap, de verschillende salons en voerden ze een doorgedreven modernisering uit wat leidde tot de huidige prachtige inrichting van “Salons Georges” Om het even welke formule men kiest – een gastronomisch menu, een koud of warm buffet, een quick lunch, een vergadering met koffiepauze, of noem maar op – kwaliteit, service en gastvrijheid worden steeds gewaarborgd.

Elke vraag, hoe verregaand ook, wordt bij Salons Georges steeds nauwkeurig onderzocht en praktisch steeds positief beantwoord. De Salons Georges werken immers voor 50% op verplaatsing en bieden u ook de kans om verzorgde buffetten en gerechten, koud of warm, zonder bediening te laten afleveren. Zelfs een verhuurdienst voor een volledig gedekte tafel zit in hun dienstenpakket.

 

 

BESLUIT: Salons Georges, met al zijn mogelijkheden , is, dank zij het perfecte management en het voorbeeldige teamwork van alle medewerkers van dit culinaire monument, goed op weg op de “primus inter pares” te blijven in Leuven en omstreken.

 

 

 
Copyright www.salonsgeorges.be - Developed by www.handelsgids.be Route | Contact